Новина


Юним науковцям – зелене світло!

На початку червня було підбито підсумки щорічного Всеукраїнського конкурсу дослідницьких робіт випускників учнівських лісництв. Серед призерів – і випускниця Жукинського шкільного лісництва Марія Михайленко, яка зайняла друге місце на Всеукраїнському конкурсі дослідницьких робіт випускників учнівських лісництв.  
 
18 червня 2021 року, в Національному університеті біоресурсів і природокористування України відбувся захід присвячений 100-річчю з дня народження Бориса Лук’янова, міністра лісового господарства України в 1966-1979 р. Під час заходу було оголошено переможців і призерів щорічного Всеукраїнського конкурсу дослідницьких робіт випускників учнівських лісництв від Товариства лісівників України, чиї роботи визнані найкращими на Всеукраїнському рівні. Переможці і призери отримали дипломи, грошові премії та цінні подарунки.
 
Нагороджували учнів Голова Державного агентства лісових ресурсів України Юрій Болоховець, директор ННІ Лісового і садово-паркового господарства НУБІП України Петро Лакида, Міністр лісового господарства (1987-1997), Голова державного комітету лісового господарства (до 2002 р.) Валерій Самоплавський і Голова Товариства лісівників України Юрій Марчук.